Over ons

The Laser Company is de kliniek waar u terecht kunt voor al uw vragen en behandelingen die met de huid te maken hebben. Wij hebben een team in huis dat gecertificeerd en gespecialiseerd is in alle huidtypes en huidskleuren. Bovendien werken wij met het allerbeste materiaal en staat ons team voor hoge kwaliteit.

 

Naast een luxe uitstraling is The Laser Company toegankelijk en betaalbaar.

U wordt hartelijk ontvangen en maakt door middel van een gratis intake, in combinatie met een proefbehandeling, kennis met de specialist en de daarbij behorende diensten.

 

Onze kliniek biedt een breed scala aan behandelingen. Wilt u naast het ontharen ook een behandeling op andere delen van de huid, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van alle huidtinten​. 

Wij werken alleen met gecertificeerde schoonheidsspecialisten​.

We gebruiken medische apparatuur​, alleen het beste voor onze klanten.

Verzekering dekt sommige van onze behandelingen.

IMG_6815.JPG

Missie

Mijn naam is Esmilia. Ervaringsdeskundige op het gebied van ongewenste overbeharing. De laser heeft mijn leven veranderd en ik zal je vertellen waarom.

 

Al op zeer jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met het feit dat ik iets meer haar had dan de gemiddelde vrouw. Mijn volle bos krullen was enerzijds positief en mooi om te zien, anderzijds veroorzaakte de overmatige haargroei op andere delen van mijn lichaam traumatische ervaringen.

Om mijn onzekerheid hierover weg te nemen, heb ik al vrij vroeg geëxperimenteerd met ontharen. Van scheermesjes tot harsen met suiker, ik heb geen ontharingsproducten vermeden.

 

Ik had geen andere keuze dan het overtollige haar permanent te laten verwijderen. Hierdoor werd ik helemaal ondergedompeld in de wereld van lasers. Dat stoorde me niet. Mijn reis door permanente ontharing veroorzaakte me pijn, brandwonden en meerdere afwijzingen. Het werd overduidelijk dat niet elk laserapparaat geschikt was voor mijn huidskleur.

 

Na lang zoeken maakte ik kennis met het juiste laserapparaat. Het resultaat was al zichtbaar na één behandeling. Aangenaam verrast besloot ik me in dit apparaat en zijn methode te verdiepen. Dit laserapparaat is medisch, de sterkste op de markt en geschikt voor elke huidskleur. Ik moest en zou deze levensveranderende ervaring delen met iedereen die overmatig haar als een last ervaart. Deze is voor ons!

Ontmoet het team

IMG_7040.JPG
Faith
Huidtherapeut
 
IMG_1557.JPG
Stephanie
Gecertificeerd schoonheidsspecialiste