DSC08900 2.JPG

HAARGROEI

Haaruitval komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Bij The Laser Company wordt Mesotherapie hair boost gebruikt tegen haaruitval.

De hairbooster activeert de haarzakjes om weer gezond haar te produceren, wat het volume van het haar verbetert. Deze haarversterker bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur, biotine en andere vitamine B-types. Biotine is vitamine B8.

 

De huid, nagels en haren worden door deze stof gestimuleerd om te herstellen en te groeien. Door deze booster op de hoofdhuid aan te brengen, zal de gezondheid van het haar aanzienlijk toenemen. Lokale voeding en een betere doorbloeding stimuleren de haarzakjes, wat resulteert in minder haaruitval en nieuwe haargroei.

BEHANDELING

Samen met de therapeut wordt een behandelplan opgesteld. Mannen hebben doorgaans minimaal 6 sessies nodig (uitgevoerd in 8 weken). Vrouwen hebben doorgaans 8 sessies nodig (uitgevoerd in 12 weken). De eerste 4 behandelingen zullen wekelijks plaatsvinden. De vervolgbehandelingen vinden eens in de 2 weken plaats.

Daarnaast is het erg belangrijk dat je thuis begint met de 'Tricology Intensive Hair Loss shampoo en lotion'. Deze zijn bij de pakketprijs inbegrepen en ondersteunen de behandeling en zorgen voor extra verzorging van de hoofdhuid. Het zal de haarwortels revitaliseren en het haar versterken.

Kosten:

Mannen: € 150 per sessie of € 750 voor 6 behandelingen

Vrouw: € 150 per sessie of € 1000 voor 8 behandelingen

DSC08859 2.JPG
DSC08506 2.JPG
DSC08731 2.JPG
DSC08974 2.JPG
DSC08835 2.JPG