DSC08731 2.JPG

BIO-PEELING

BEHANDELING

Voor het meest optimale resultaat raden we je aan om een GRATIS huidscan te boeken zodat we een behandelschema kunnen maken en kunnen kijken hoeveel sessies er nodig zijn

Kosten: €125,-

De Bio (kruiden)peeling is een peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze mix van kruiden en maritieme extracten stimuleert de huid om te regenereren, waardoor de huid diep wordt gereinigd en zich van binnenuit herstelt, met al na één behandeling zichtbare resultaten.

Bio (kruiden)peeling: betekent (bio)natuurlijke en (peeling)peeling. De Biopeeling van 2B beauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die wordt gebruikt als microdermabrasie maar zonder machine voor huidverbetering. Deze biopeelingmethode is gericht op het verwijderen van de dode cellen tijdens de vorming van het stratum corneum. De 2B Biopeeling activeert het exfoliatieproces van binnenuit. Door de krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaalden van de Bio (kruiden)peeling wordt de huid gestimuleerd om zichzelf uit te wisselen en zich te bevrijden van dode huidcellen en onzuiverheden!

De Bio (kruiden)peeling werkt tot 10 dagen na de behandeling zelfs intensief in de huid en activeert gedurende deze dagen de celdeling. De celstofwisseling wordt opnieuw geactiveerd en de huidspanning wordt van binnenuit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken worden verminderd.


DSC08552 2.JPG

INDICATIES VOOR BIO-PEELING

Acne

 
Hyperpigmentatie
 
Rokers huid

Anti-veroudering

Uitdroging van de huid

  

Littekens
 

DSC08506 2.JPG
DSC08731 2.JPG
DSC08974 2.JPG
DSC08835 2.JPG