DSC08277.JPG

LASER HAAR REMOVAL

Bij The Laser Company gebruiken we de GentleMax Pro.

Wil je een mooie, gladde huid zonder overmatige haargroei? Dan ben je bij The Laser Company aan het juiste adres, laat ons je ongewenste haar weg laseren. De combinatie van deze laser maakt het mogelijk om alle huidtypes te behandelen!

Met de GentleMax Pro kunnen we ongewenst haar weg laseren. Hiervoor is het van belang dat uw huid voor de behandeling goed geschoren is. Gelieve de dag (minimaal 24 uur) voor de behandeling door te geven. Door de unieke werking en het koelsysteem van deze laser wordt er geen gel gebruikt, maar krijg je voorafgaand aan de laserpuls een verkoelende spray van de laser zelf.

Deze spray zorgt voor verkoeling waardoor je de laser minder voelt. Alle huidtypes zijn welkom! Omdat de GentleMax Pro twee lasers combineert, de Alexandrite voor lichtere huidtypes en de Nd:Yag voor een donkere huid. Hierdoor is het mogelijk om de laser af te stemmen op uw huidtype voor het beste resultaat.

BEHANDELING

U kunt verwachten dat de laserontharingsbehandeling uw haargroei sterk zal verminderen. Resultaat is al zichtbaar na 1 behandeling, voor het beste resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. De behandelingen worden ongeveer elke 6-8 weken uitgevoerd. Nadat het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij 1 à 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren.

Na de behandeling is het belangrijk om te vermijden:

Warmte, intensief sporten en zwembaden gedurende minimaal 24 uur i.v.m. infectiegevaar en pigmentverschuiving.

Denk hierbij aan: - Sauna - Sporten - Zonnen (bank) - Zwembaden met chloor Daarnaast wordt het sterk afgeraden om de huid vlak voor en na de behandeling te exfoliëren. Houd er ook rekening mee dat de haargroei sterk verschilt van persoon tot persoon, en factoren als leeftijd, hormonen, haarstructuur en de diepte van de haarzakjes kunnen het resultaat beïnvloeden.

Kosten: Vanaf €35,- 

DSC08043 2.JPG
DSC08506 2.JPG
DSC08731 2.JPG
DSC08974 2.JPG
DSC08835 2.JPG