DSC08661 2_edited_edited_edited.png

MICRONEEDLING

De structuur van uw huid kan door verschillende omstandigheden worden beïnvloed.

Bijvoorbeeld acne, zonneschade, pigmentstoornissen of een grove huidstructuur. Het verouderingsproces is ook een van deze aandoeningen en wordt vaak geassocieerd met de verminderde elasticiteit van de huid. Dit komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine aanmaakt. De huid wordt slapper, vertoont meer rimpels en verliest volume.

Bij The Laser Company geven onze huidtherapeuten je huid de extra aandacht die het nodig heeft om weer een gezonde, frisse en stralende huid te krijgen.

 

Wat is microneedling?

Microneedling is een intensieve huidbehandeling, waarbij kleine gestructureerde 'beschadigingen' in de huid worden gemaakt, met als doel de aanmaak van collageen te stimuleren. Microneedling is een huidverbeterende behandeling die voor veel indicaties ingezet kan worden. Denk aan een beschadigde of verslapte huid door bijvoorbeeld (acne)littekens of rimpels of fijne lijntjes, maar ook hyperpigmentatie en rosacea. Deze intensieve huidbehandeling maakt de huidstructuur sterker, veerkrachtiger, gladder en steviger. Bij The Laser Company gebruiken de huidtherapeuten een  'Skinpen', waardoor ze zeer nauwkeurig en in een specifiek gebied kunnen werken. Het resultaat van microneedling zie je terug in:

een gladdere en frissere huid

fijnere poriën

minder rimpels en fijne lijntjes

verbetering van de huidstructuur

vermindering van pigmentvlekken

opvullen van (acne)littekens

afvlakking van chirurgische of traumatische littekens

BEHANDELING

Microneedling maakt gebruik van een speciale 'Skinpen'. Deze pen heeft een (wegwerp)kop met zeer fijne naalden. Deze naalden trillen met een hoog tempo in de huid waar ze kleine gaatjes maken en kleine 'schade' in de dermis veroorzaken. Dit stimuleert de celdeling en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt sterker, veerkrachtiger, egaler, egaler van kleur en zorgt voor een jonge en frisse uitstraling.

Het effect van de behandeling is niet direct zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken. Dit proces kan enkele maanden duren. In sommige gevallen kan de behandeling ook gecombineerd worden met een peeling.

 

Voor het meest optimale resultaat zijn gemiddeld 6 sessies nodig. Deze sessies vinden om de 21 dagen plaats.

De microneedling behandeling kan gecombineerd worden met peelings of mesotherapie om het resultaat van huidverbetering te vergroten.

Kosten: €150 per sessie 

DSC08691 2.JPG
DSC08506 2.JPG
DSC08731 2.JPG
DSC08974 2.JPG
DSC08835 2.JPG