DSC08795 2.JPG

PEELINGS

BEHANDELING

We hebben verschillende peelings voor verschillende behandeldoelen.

Daarom moet u altijd eerst een GRATIS consult boeken, zodat we een behandelplan kunnen maken en kunnen beslissen welke peeling het beste bij u past.

De verschillende peelings die wij hebben hebben wel een andere prijsstelling deze kunt u vinden op onze prijzen pagina.

Het consult is altijd gratis.

Kosten: €90 tot €125 per sessie, afhankelijk van welke peeling we gaan gebruiken 

Ontwerp zonder titel (2).png

Ook voor een van onze peelings kunt u bij The Laser Company terecht. Wij gebruiken het merk Mesoestetic. Mesoestetic is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Kortom, hoogwaardige en kwalitatief goede producten.
Deze schillen bevatten één of meerdere zuren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen: Salicylzuur, Glycolzuur, Melkzuur, TCA en diverse enzymen. Een peeling bevat natuurlijke zuren die ontwikkeld zijn om huidproblemen te verminderen zoals: littekens, acne, rimpels, grote poriën, couperose, en/of pigmentstoornissen (zonschade), maar ook om de huid te verjongen.

Welke peeling past bij mijn huid?
Welke peeling is het beste voor mijn huid? Dit is een heel goede vraag en niet verwonderlijk dat je hem stelt. Omdat er zoveel verschillende zuren zijn. Soms kan het wat lastiger zijn om een keuze te maken. (soms zie je door de bomen het bos niet meer). Voor ons als professionals is het heel fijn dat er zoveel keuze is! Want dan gaan we huidproblemen gerichter aanpakken.

Afhankelijk van je behandeldoel maken we een behandelplan waarbij we de juiste peeling voor je kiezen

INDICATIES VOOR PEELINGEN

Littekens

 
Acne
 
Grote poriën

Rosacea

Zonschade

  

Hyperpigmentatie
 

DSC08506 2.JPG
DSC08731 2.JPG
DSC08974 2.JPG
DSC08835 2.JPG