Bio-peeling

De Bio (kruiden)peeling is een peeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze mix van kruiden en maritieme extracten stimuleert de huid om te regenereren, waardoor de huid diep wordt gereinigd en zich van binnenuit herstelt, met al na één behandeling zichtbare resultaten.

Bio (kruiden)peeling: betekent (bio)natuurlijke en (peeling)peeling. De Biopeeling van 2B beauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die wordt gebruikt als microdermabrasie maar zonder machine voor huidverbetering. Deze biopeelingmethode is gericht op het verwijderen van de dode cellen tijdens de vorming van het stratum corneum. De 2B Biopeeling activeert het exfoliatieproces van binnenuit. Door de krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaalden van de Bio (kruiden)peeling wordt de huid gestimuleerd om zichzelf uit te wisselen en zich te bevrijden van dode huidcellen en onzuiverheden!

De Bio (kruiden)peeling werkt tot 10 dagen na de behandeling zelfs intensief in de huid en activeert gedurende deze dagen de celdeling. De celstofwisseling wordt opnieuw geactiveerd en de huidspanning wordt van binnenuit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken worden verminderd.

De behandeling

Voor het meest optimale resultaat raden we je aan om een GRATIS huidscan te boeken zodat we een behandelschema kunnen maken en kunnen kijken hoeveel sessies er nodig zijn

Kosten: €125,-

Indicaties voor Bio-peelingen

Acne
Hyperpigmentatie
Rokers huid
Anti-veroudering
Uitdroging van de huid
Littekens

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?