HydraFacial

Ook voor een HydraFacial kan je terecht bij The Laser Company. De HydraFacial is een behandeling die de huid intensief reinigt, peelt en hydrateert in slechts 1 behandeling. Ook kunnen specifieke huidproblemen worden aangepakt met boosters en LED. De HydraFacial behandeling biedt direct resultaat, helpt bij het bereiken van een gezonde huid, heeft geen downtime en is geschikt voor ieder huidtype.

The Laser Company biedt 3 verschillende HydraFacial behandelingen:

Signature HydraFacial: De signature HydraFacial bestaat uit 3 stappen. De HydraFacial reinigt de huid diep, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met behulp van super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Tailored HydraFacial: Naast alle voordelen van de signature HydraFacial, kun je met de Tailored HydraFacial specifieke huidproblemen aanpakken zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en een vette huid. Dit wordt gedaan door middel van boosters of LED therapie.

Luxury HydraFacial: De Ultieme HydraFacial ervaring. Naast dat specifieke huidproblemen worden aangepakt met boosters en LED, behoort ook de lymfedrainage tot de behandeling waardoor afvalstoffen het lichaam verlaten.

De behandeling

We bieden verschillende behandelingen aan voor verschillende indicaties.
Daarom moet je altijd eerst een consult boeken, zodat we een behandelplan kunnen maken en kunnen beslissen welke behandeling het beste bij jou past.

De verschillende behandelingen die wij aanbieden hebben wel een andere prijsstelling, deze kan je vinden op onze tarieven pagina.

.
Kosten: €150 tot €210 per sessie, afhankelijk van welke HydraFacial behandeling.

Indicaties voor peelingen

Fijne lijntjes
Acne
Rimpels
Verlies van huidelasticiteit.
Vette huid
Verstopte poriën
Vergrote poriën.
Mee-eters/ Comedonen.

Voor en na Hydrafacial

hydrafacial before
hydrafacial na

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?