MHP verwijderen

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een niet-chirurgische behandeling die dunner wordend haar en kale plekken camoufleert. Een Micro Haar Pigmentatie behandeling is dus anders dan een haartransplantatie behandeling. De aangebrachte pigmenten geven het idee van haarstoppels waarbij een haartransplantatie haren van andere plekken naar de aangewezen plek transplanteert. Door middel van Micro Haar Pigmentatie wordt er een tatoeage in de vorm van stoppels op de hoofdhuid geplaatst. Micro Haar Pigmentatie wordt aangebracht op de hoofdhuid door permanente pigmenten of semi-permanente pigmenten te tatoeëren.

Net als PMU blijft MHP niet jarenlang hetzelfde, omdat het reageert met veranderingen in de huid en mogelijke blootstelling aan de zon. Ook lost de MHP nooit volledig op. Het kan uitlopen of van kleur veranderen, waardoor u niet langer tevreden bent met het resultaat. De MHP-verwijderingsbehandeling wordt uitgevoerd met behulp van de PicoWay-laser.

De inktdeeltjes worden geabsorbeerd door de laserstralen van de PicoWay. Hierdoor verpulveren de inktdeeltjes tot kleine inktdeeltjes, zo klein dat het lichaam deze inktdeeltjes kan afvoeren. Het verwijderen van deze kleinere inktdeeltjes gaat via het lymfestelsel, gemiddeld doet het lichaam er 8-12 weken over om de inktdeeltjes van een behandeling te verwijderen.

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?