Laser Hair Removal

Wil je een mooie, gladde huid zonder overmatige haargroei? Dan ben je bij The Laser Company aan het juiste adres. Laat ons je ongewenste haar weg laseren! De combinatie van deze laser maakt het mogelijk om alle huidtypes te behandelen!

Met de GentleMax Pro kunnen we ongewenst haar weg laseren. Hiervoor is het van belang dat jouw huid voor de behandeling goed geschoren is. Gelieve de dag (maximaal 24 uur) voor de behandeling. Door de unieke werking en het koelsysteem van deze laser wordt er geen gel gebruikt, maar krijg je voorafgaand aan de laserpuls een verkoelende spray van de laser zelf.

Deze spray zorgt voor verkoeling waardoor je de laser minder voelt. Alle huidtypes zijn welkom! Omdat de GentleMax Pro twee lasers combineert, de Alexandrite voor lichtere huidtypes en de Nd:Yag voor een donkere huid. Hierdoor is het mogelijk om de laser af te stemmen op uw huidtype voor het beste resultaat.

De behandeling

Je kunt verwachten dat de laserontharingsbehandeling uw haargroei sterk zal verminderen. Resultaat is al zichtbaar na 1 behandeling, voor het beste resultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. De behandelingen worden ongeveer elke 6-8 weken uitgevoerd. Nadat het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij 1 à 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren.

​Na de behandeling is het belangrijk om te vermijden:

Warmte, intensief sporten en zwembaden gedurende minimaal 24 uur i.v.m. infectiegevaar en pigmentverschuiving.

Denk hierbij aan: – Sauna – Sporten – Zonnen (bank) – Zwembaden met chloor. Daarnaast wordt het sterk afgeraden om de huid vlak voor en na de behandeling te exfoliëren. Houd er ook rekening mee dat de haargroei sterk verschilt van persoon tot persoon, en factoren als leeftijd, hormonen, haarstructuur en de diepte van de haarzakjes kunnen het resultaat beïnvloeden.

​Kosten: Vanaf €35,-

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?