Dermaceutic peelings

Ook voor een van onze peelings kunt u bij The Laser Company terecht. Wij gebruiken o.a. het merk Dermaceutic. Dermaceutic is een van de bekendste namen op het gebied van peelings en producten voor de huid. De peelings en producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en artsen en zijn samengesteld met ingrediënten die zeer doeltreffende huidproblemen aanpakken.The Laser Company biedt 3 verschillende peelings van Dermaceutic aan.

Milk peel: De milk peel is een intensieve peeling die wordt ingezet bij een huid die wat dof oogt en fijne lijntjes heeft. Het zorgt ervoor dat de huid weer mooi gaat stralen en er egaler uit gaat zien. De opperhuid wordt gestimuleerd en zo zal de cel vernieuwing versnellen. De behandeling heeft geen downtime en na de peeling kunt u direct weer uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Vitamine C peel: De peeling is geschikt voor alle huidtypes. De peeling stabiliseert pigmentatie, stimuleert collageen, beschermt de huid tegen vrije radicalen en geeft meer glans aan de huid. De peeling wordt aangeraden bij melasma en een pigment gevoelige huid.

Pumpkin peel: De enzymen in de peeling exfoliëren zachtjes de bovenste laag van de huid en verwijderen dode huidcellen, overtollige olie en andere onzuiverheden. Door de exfoliatie kunnen antioxidanten en andere voedingsstoffen van de peeling in de huid dringen en deze diep voeden en beschermen tegen vrije radicalen. De peeling helpt o.a. bij het verminderen van acne, pigmentatie huidveroudering.

De behandeling

We hebben verschillende peelings voor verschillende behandeldoelen.
Daarom moet je altijd eerst een GRATIS consult boeken, zodat we een behandelplan kunnen maken en kunnen beslissen welke peeling het beste bij jou past.

De verschillende peelings die wij aanbieden hebben wel een andere prijsstelling, deze kan je vinden op onze prijzenpagina.

Het consult is altijd gratis.
Kosten: €100 tot €200 per sessie, afhankelijk van welke peeling we gaan gebruiken

Symptomen voor peelingen

Huidveroudering
Acne
Grove poriën
Melasma
Zonschade
Hyperpigmentatie
Doffe huid

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?