Meitu huidscan

De Meitu huidscan is een huidanalyse apparaat waarmee er foto’s worden gemaakt die nauwkeurig de huidconditie meten. Wat we onder andere door middel van deze foto’s kunnen zien is de structuur, gevoeligheid, vochtgehalte, talgproductie en pigmentatie. Met dit apparaat kunnen we dieper in de huid kijken om te zien wat het blote oog niet kan zien. Zo start je een onderbouwd behandelplan voor jouw huid en pak je problemen bij de wortel aan!

Nadat de foto’s zijn gemaakt, zal onze therapeute haar bevindingen met je bespreken en je adviseren welke producten en behandelingen voor uw huid worden aanbevolen. We sturen je ook alles per e-mail.

Als je voor deze behandeling binnenkomt, zorg er dan voor dat je niets op jouw huid draagt, zorg ervoor dat je alleen jouw huid wast voordat je binnenkomt en smeer er geen producten op.

Per 1 maart 2024 zal er een vergoeding van €35 in rekening worden gebracht voor deze service. Als u na de huidscan gelijk een aanbevolen behandeling laat uitvoeren, is de huidscan gratis en betaalt u alleen de prijs van de behandeling. Indien u binnen 2 maanden na uw huidscan een aanbevolen huidbehandeling neemt, wordt het bedrag in mindering gebracht bij uw behandeling. Bij aanschaf van producten ter waarde van €150 of meer, is de huidscan ook gratis.

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?