Skinpen

Ontdek de kracht van microneedling met SkinPen, de nieuwste innovatie op het gebied van huidverzorging bij The Laser Company. Onze deskundige professionals zijn toegewijd aan het helpen om jouw natuurlijke schoonheid te onthullen en jouw huid te vernieuwen met behulp van deze geavanceerde technologie.

Wat is microneedling en waarom zou je het overwegen? Microneedling met SkinPen is een niet-invasieve behandeling die kleine, gecontroleerde microverwondingen op jouw huid creëert. Dit stimuleert jouw lichaam om zijn eigen collageen en elastine te produceren, de bouwstenen van een jeugdige, stevige huid. Of je nu fijne lijntjes, rimpels, acne littekens of een ongelijkmatige huidtextuur wilt aanpakken, microneedling kan helpen om jouw huid te verjongen en te vernieuwen.

Bij The Laser Company begrijpen we dat elke huid uniek is. Onze getrainde specialisten zullen nauw met je samenwerken om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat aan jouw individuele behoeften voldoet. We streven naar maximale resultaten met minimale downtime, zodat je snel kunt genieten van een stralende en jeugdige gloed.

Uw stralende huid wacht op jou. Boek nu uw afspraak bij The Laser Company!

De behandeling

Waarom kiezen voor The Laser Company voor uw microneedling-behandeling met SkinPen:

• Ervaren en gekwalificeerde professionals
• State-of-the-art faciliteiten en apparatuur
• Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
• Resultaatgerichte aanpak voor een stralende huid

Symptomen na het skinpen

Roodheid: Na de behandeling kan je huid rood worden, vergelijkbaar met een milde zonnebrand. Dit is een normale reactie en zou na een paar dagen moeten verminderen.

Zwelling: Sommige zwelling kan optreden, vooral bij gevoelige gebieden zoals de ogen. Dit zou ook na enkele dagen moeten afnemen.

Lichte bloeding of blauwe plekken: Door de kleine naaldjes kunnen er lichte bloedingen of blauwe plekken ontstaan, maar dit is meestal minimaal.

Droogheid en schilfering: De huid kan na de behandeling enkele dagen droog en schilferig aanvoelen. Dit is een normale reactie op de microverwondingen en zou na verloop van tijd moeten verbeteren

Jeuk: Je kunt enige jeuk ervaren na de behandeling, wat te wijten kan zijn aan het genezingsproces van de huid.

Tijdelijke verergering van huidproblemen: In sommige gevallen kan het zijn dat huidproblemen zoals acne tijdelijk verergeren voordat ze verbeteren als onderdeel van het genezingsproces.

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?