PMU Verwijderen

PMU is de afkorting voor Permanente Make-up. Bij permanente make-up ofwel PMU worden pigmenten ingebracht in de lederhuid. Dit is de huidlaag die direct onder de opperhuid zit. Het lijkt qua techniek op wel op een tatoeage, maar het doel is anders.

PMU wordt vaak aangebracht op de wenkbrauwen, als eyeliner, lipliner en als rouge op de jukbeenderen. PMU kan ook worden ingezet in het bedekken van littekens, bij het hervormen van een tepelhof na een mastectomie, mammectomie of borstamputatie. In een enkele geval ook als camouflage therapie bij delen van vitiligo.

Als je niet meer tevreden bent met de PMU, zoals de kleur die niet meer mooi is, dat het niet meer de stijl is die je wilde, of dat de vorm niet is wat je had verwacht., kan deze met de PicoWay laser verwijderd worden.

De behandeling

Het aantal behandelingen kan verschillen per persoon er zijn verschillende factoren die hiermee te maken hebben zoals: de diepte, grootte, kleur en leeftijd.

Je kan rekening houden met ongeveer 2-6 behandelingen met rust periodes van 6-8 weken tussen elke behandeling in zodat de huid kan herstellen.

Tijdens de behandeling voor het verwijderen van PMU worden de ogen voor afgaand verdoofd met oogdruppels en afgedekt met een oogdop.

Na de behandeling zal de tatoeage rood/bruin terug komen, gepaard met zwelling en mogelijke blaarvorming dit kan eventueel 7-14 dagen aanhouden.

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?