Hyperpigmentatie verwijderen

Hyperpigmentatie is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij bepaalde delen van de huid donkerder worden dan de omringende huid. Dit gebeurt doordat er een overproductie is van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de kleur van onze huid, haar en ogen.

Veel voorkomende soorten hyperpigmentatie zijn:
Melasma, Post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), zonneschade/sproeten en ouderdomsvlekken.

Denk hierbij aan littekens van acne, gebieden waar je eczeem hebt gehad of bijvoorbeeld psoriasis. Hyperpigmentatie kan een bron zijn van frustratie voor velen die streven naar een egale huidskleur.

Gelukkig biedt onze Pico Bright behandeling een effectieve oplossing om deze ongewenste pigmentvlekken aan te pakken.

De behandeling

Bij deze behandeling richten we ons op de overmatige melanine in de huid die verantwoordelijk is voor de donkere vlekken. De krachtige lichtenergie van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment, waardoor het wordt afgebroken en vervolgens door het lichaam wordt opgeruimd.

• Effectief tegen verschillende vormen van hyperpigmentatie, waaronder melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie, zonneschade en ouderdomsvlekken
• Veilig en nauwkeurig, met minimale kans op bijwerkingen.
• Langdurige resultaten die bijdragen aan een egale en stralende huid.

De behandeling is comfortabel en snel, met minimale tot geen downtime. De meeste patiënten ervaren slechts milde roodheid of lichte warmte na de sessie, die snel verdwijnt. Je kunt meteen terugkeren naar je dagelijkse activiteiten. Deze behandeling is geschikt voor zowel de donkere als lichte huid.

Om optimale resultaten te bereiken, adviseren we gewoonlijk een behandelplan waarbij je elke 4 weken terugkomt voor een nieuwe sessie. Gemiddeld zijn er tussen de 4 en 10 sessies nodig, afhankelijk van de ernst van de hyperpigmentatie en je huidtype.

Onze ervaren professionals zullen een plan op maat opstellen dat aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?