Hair booster

Haaruitval komt zowel bij mannen als bij vrouwen voor. Bij The Laser Company wordt Mesotherapie hair boost gebruikt tegen haaruitval.

De hairbooster activeert de haarzakjes om weer gezond haar te produceren, wat het volume van het haar verbetert. Deze haarversterker bestaat uit een combinatie van hyaluronzuur, biotine en andere vitamine B-types. Biotine is vitamine B8.

De huid, nagels en haren worden door deze stof gestimuleerd om te herstellen en te groeien. Door deze booster op de hoofdhuid aan te brengen, zal de gezondheid van het haar aanzienlijk toenemen. Lokale voeding en een betere doorbloeding stimuleren de haarzakjes, wat resulteert in minder haaruitval en nieuwe haargroei.

De behandeling

Samen met de therapeut wordt een behandelplan opgesteld. Mannen hebben doorgaans minimaal 6 sessies nodig (uitgevoerd in 8 weken). Vrouwen hebben doorgaans 8 sessies nodig (uitgevoerd in 12 weken). De behandelingen vinden eens in de 2 weken plaats.

​Daarnaast is het erg belangrijk dat je thuis begint met de ‘Tricology Intensive Hair Loss shampoo en lotion’. Deze zijn bij de pakketprijs inbegrepen en ondersteunen de behandeling en zorgen voor extra verzorging van de hoofdhuid. Het zal de haarwortels revitaliseren en het haar versterken.

​Kosten:

Mannen: € 150 per sessie of € 750 voor 6 behandelingen
Vrouwen: € 150 per sessie of € 1000 voor 8 behandelingen

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?