Tattoo verwijderen

Tatoeage verwijderen is sinds het begin van het tatoeëren met verschillende hulpmiddelen uitgevoerd. Hoewel tatoeages over het algemeen als permanent worden beschouwd, is het nu mogelijk om ze met behandelingen geheel of gedeeltelijk te verwijderen.

Bij The Laser Company gebruiken wij voor het verwijderen van tatoeages de PicoWay laser. PicoWay maakt het verwijderen van multi-gekleurde tatoeages, recalcitrante tatoeages en goedaardige pigmentlaesies van elk huidtype mogelijk. De laser is bij het behandelen van donkere kleuren zoals zwart het minst agressief voor de huid en daardoor zelfs geschikt voor donkere huidtypes, zonder risico op witte vlekken in de huid.

Voor en na tattoo verwijderen

tattoo removal voor
tattoo removal na 4 sessies

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?