Skinbooster

The Laser Company maakt gebruik van de Meso-gun van Mesoestetic. Deze injecteert werkzame stoffen, de skinboosters, in de huid zodat deze op de juiste plek komen en beter door de huid worden opgenomen.

De cellen worden gevoed en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De hooggedoseerde samenstelling van de SkinBoosters geeft je huid een boost, waardoor tekenen van huidveroudering worden tegengegaan.

De SkinBooster voedt en stimuleert je huid, waardoor je huid er steviger en gezonder uitziet. De SkinBoosters bestaan uit vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. Hyaluronzuur zit verwerkt in alle skinboosters van Mesoestetics. Het is een lichaamseigen stof die vocht vasthoudt in de huid en zorgt voor de juiste balans in hydratatie. Door het toedienen van hyaluronzuur zal de huid minder droog worden en de tweede huidlaag opvullen, waardoor de fijne lijntjes minder zichtbaar worden. De mix van werkzame stoffen wordt samengesteld naar jouw huid en wensen.

De behandeling

Voor het meest optimale resultaat zijn gemiddeld 6 sessies nodig. Deze sessies vinden elke 10 – 14 dagen plaats.

​De mesotherapie behandeling kan gecombineerd worden met microneedling om het resultaat van huidverbetering te vergroten.

​Kosten: €130 per sessie of €650 voor 6 behandelingen

Indicaties voor Skin Booster:

Fijne lijnen
Hyperpigmentatie
Huidversterking
Huidtextuur
Uitdroging van de huid
Rimpels

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?