Mesoestetic peelings

Ook voor peelings kan je bij The Laser Company terecht. Hiervoor gebruiken wij het merk Mesoestetic. Mesoestetic is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde. Kortom, hoogwaardige en kwalitatief goede producten. Deze schillen bevatten één of meerdere zuren. Er wordt onderscheid gemaakt tussen: Salicylzuur, Glycolzuur, Melkzuur, TCA en diverse enzymen. Een peeling bevat natuurlijke zuren die ontwikkeld zijn om huidproblemen te verminderen zoals: littekens, acne, rimpels, grote poriën, couperose, en/of pigmentstoornissen (zonschade), maar ook om de huid te verjongen.

Welke peeling past bij mijn huid?
Welke peeling is het beste voor mijn huid? Dit is een heel goede vraag en niet verwonderlijk dat je hem stelt. Omdat er zoveel verschillende zuren zijn. Soms kan het wat lastiger zijn om een keuze te maken en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voor ons als professionals is het heel fijn dat er zoveel keuze is! Want dan gaan we huidproblemen gerichter aanpakken.

Afhankelijk van je behandeldoel maken we een behandelplan waarbij we de juiste peeling voor je kiezen.

De behandeling

We hebben verschillende peelings voor verschillende behandeldoelen. ​

Daarom moet je altijd eerst een consult boeken, zodat we een behandelplan kunnen maken en kunnen beslissen welke peeling het beste bij jou past.

​De verschillende peelings die wij hebben hebben wel een andere prijsstelling deze kan je vinden op onze prijzen pagina.

​Het consult kost €35 en wordt in mindering gebracht met de prijs van de peeling.

​Kosten: €90 tot €125 per sessie, afhankelijk van welke peeling we gaan gebruiken

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?