Litteken verwijderen

Heb je een litteken waar je je aan stoort van een ongeluk of na een operatie? En wil je er maar al te graag vanaf? Dit kan bij The Laser Company. Met onze Pico laser kunnen wij het litteken oplichten en de structuur van de huid verbeteren.

Vele littekens worden vaak als cosmetisch storend ervaren en kunnen ook bijdragen aan klachten zoals het beperken van mobiliteit.

Denk hierbij aan:

• Normale litteken
• Acne littekens
• Hypertrofische littekens (littekens die op de huid liggen)
• Atrofische littekens
• Striae’s
• Keloide littekens

De behandeling

Door middel van de PicoWay laser maken wij kleine gaatjes in de huid, deze wordt dan gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Hierdoor wordt de huid van binnen uit verbeterd.

Door de unieke werking van de PicoWay laser heeft deze een mechanische werking waardoor deze prima geschikt is voor zowel lichte huidtypes als ook donkere huidtypes.

Er kunnen ergens tussen de 4-8 behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Het aantal behandelingen voor het litteken hangt van verschillende factoren af zoals:

• Dikte
• Leeftijd
• Oorzaak

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?