Intake + testshot

Bij The Laser Company kun je vrijblijvend een consult + proefopname boeken. Tijdens dit gesprek maak je kennis met de behandelaar en laser, alles wordt besproken over de duur van de behandeling, behandelmogelijkheden en het aantal behandelingen.
​
Wat kan ik verwachten van de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt er informatie gegeven over de laser die we gebruiken, de Gentle Max-Pro, er is ook ruimte om vragen te stellen. Mocht je na het gesprek nog interesse hebben, dan kunnen we altijd een proefopname maken zodat je kunt voelen hoe de laser aanvoelt en hoe je huid erop reageert.

Zitten hier kosten aan verbonden?
Er zijn geen kosten verbonden aan het consult + proefopname.

Plan vandaag nog je intake + proefopname dan zien we je snel in Amsterdam, Almere of Eindhoven!

Ontmoet het team

De dames die bij The Laser Company werken zijn heel vriendelijk, professioneel en service gericht! De behandeling wordt heel accuraat uitgevoerd, een echte aanrader dus!

Parwini
Parwini

Huidtherapeut

Stephanie
Stephanie

Huidspecialist

Wat zeggen onze klanten?

Reviews The Laser Company

Madina Toghi
2 reviews

Geweldige ervaring bij deze laser praktijk! Het personeel was super vriendelijk en gastvrij, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ik ben vandaag behandeld door Parwini. De behandeling zelf was bijna pijnloos en supersnel! Ik ben erg tevreden.

J. Hogervorst-Bediar
5 reviews

Al mijn laser behandelingen gedaan bij Stephanie, wat een topper! Ze werkt professioneel, vlot en stelt je ook gerust en op je gemak. Je merkt dat ze het werk met plezier uitvoert en leidt je af van pijntjes door haar vriendelijkheid en gezelligheid. Aanrader 🙂

Priya Gowrising
5 reviews

De salon is leuk ingericht en alle dames zijn aardig bij de receptie. Stephanie heeft mij goed door de behandeling(en) begeleid, werkt snel en maakt altijd een leuk praatje. Al mijn afspraken maak ik het liefst bij haar 🙂

Amsterdam

Amsterdam

Haarlemmermeerstraat 123
1058JW Amsterdam

Routebeschrijving

Eindhoven

Eindhoven

Roostenlaan 74
5644GG Eindhoven

Routebeschrijving

Almere

Almere

Marktmeesterstraat 81-83
1315GB Almere

Routebeschrijving

Hulp nodig?