DSC08835 2.JPG

SKIN BOOSTER

BEHANDELING

Voor het meest optimale resultaat zijn gemiddeld 6 sessies nodig. Deze sessies vinden elke 10 - 14 dagen plaats.

De mesotherapie behandeling kan gecombineerd worden met microneedling om het resultaat van huidverbetering te vergroten.

Kosten: €130 per sessie of €650 voor 6 behandelingen

The Laser Company maakt gebruik van de Meso-gun, die werkzame stoffen, de skinboosters, in de huid injecteert zodat deze op de juiste plek komen en beter door de huid worden opgenomen.

De cellen worden gevoed en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De hooggedoseerde samenstelling van de skinboosters geeft je huid een boost, waardoor tekenen van huidveroudering worden tegengegaan.

De skinbooster voedt en stimuleert je huid, waardoor je huid er steviger en gezonder uitziet. De skinboosters bestaan uit vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. Hyaluronzuur zit verwerkt in alle skinboosters van Mesoestetics, het is een lichaamseigen stof die vocht vasthoudt in de huid en zorgt voor de juiste balans in hydratatie. Door het toedienen van hyaluronzuur zal de huid minder droog worden en de tweede huidlaag opvullen, waardoor de fijne lijntjes minder zichtbaar worden. De mix van werkzame stoffen wordt samengesteld naar jouw huid en wensen.

DSC08852 2.JPG

INDICATIES VOOR SKIN BOOSTER

Fijne lijnen
 
Hyperpigmentatie
 
Huidversterking

Huidtextuur

 

Uitdroging van de huid

  

Rimpels
 

DSC08506 2.JPG
DSC08731 2.JPG
DSC08974 2.JPG
DSC08835 2.JPG